Over onze therapeuten

 

Wij hebben goede en gediplomeerde therapeuten.

 

Onze therapeuten zoeken graag samen met jou naar inzichten binnen jouw systeem van herkomst.

Leer ze wat beter kennen en lees hier onder hun verhaal!

Danny Muiteman

Systeem, gezinstherapeut,

gediplomeerd familie en organisatieopsteller,

 

Tijdens mijn carrière in een corporate omgeving (een verzekeringsmaatschappij) kwam ik erachter dat ik mijzelf behoorlijk aan het verliezen was. Het najagen van allerlei commerciële targets dwongen mij op een voor mij onnatuurlijke manier om te gaan met medewerkers. Het menselijke was soms ver te zoeken. In die periode realiseerde ik mij dat ik dit niet meer wilde. Mijn hoog gevoeligheid zocht aansluiting. Aansluiting met de persoonlijkheid van de mensen waarmee ik werkte.

 

Het mogen zijn i.p.v. het moeten zijn.  

 

Veel mensen zijn bezig met overleven. Overleven in hun functie, overleven in hun relatie, gezin, familie of op school. Overleven i.p.v. leven.   Voor mij was het niet anders.   Mijn zoektocht begon met het volgen van een opleiding tot systeemtherapeut. Dit gaf mij veel inzichten. De honger naar meer kennis en ervaring was aangewakkerd. Nu, diverse opleidingen verder help ik dagelijks mensen, gezinnen, pubers, kinderen van basisschool leeftijd maar ook organisaties. Met mijn managementervaring help ik andere managers in het verkrijgen van inzicht in hun bedrijf, klanten maar vooral hun medewerkers.

 

Mijn individuele cliënten leer ik te stoppen met overleven en begeleid ik naar hun eigen leven. Wat zijn hun kwaliteiten en hoe zien zij zichzelf.
Wat maakt jou blij? Mooie vragen met diepere betekenis.

Ik krijg in ieder geval veel energie van het mogen helpen van jou.

 

Met vriendelijke groet,

 

Danny

Maak een afspraak met een van onze therapeuten.

Contact.

Contactgegevens

Mocht je nou een vraag hebben?
Stel hem gerust!
Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Tot snel!

    JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzenden.